Joulukuussa Yli 50 €:n ostokset ilman toimituskuluja • Toimitus 2-5 päivää • Ilmainen vaihto-ja palautusoikeus

Tietosuojaselosteemme

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lastentarvike Pikku Tipu Oy

Y-tunnus: 2699629-9

Hallituskatu 7-9

Kauppakeskus Akseli 1.krs

50100 MIKKELI

Puh: 050 563 0869

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jaana Fredin / Anne Halinen

Hallituskatu 7-9 50100 MIKKELI

info@pikkutipu.fi

3. Rekisterin nimi

Lastentarvike Pikku Tipu Oy:n markkinointi- ja analytiikkarekisteri

4. Henkilötietojen käsittely ja rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on rekisterinpitäjän ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitaminen, sekä markkinointi ja viestintä. Myymälässä tapahtuvan kameravalvonnan avulla pyrimme ehkäisemään näpistyksiä ja ilmoittamaan mahdollisista rikoksista viranomaisille. Rekisteriin kerättyjä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti tilauksia käsittelevän henkilökunnan toimesta. Kaikki rekisteriin kerätyt asiakastiedot voidaan, asiakkaan niin vaatiessa, poistaa täysin. Tilausten ja mahdollisten takuuasioiden käsittelyyn vaaditaan asiakkaan henkilötiedot.

Verkkokauppaan rekisteröityneen asiakkaan tulee itse pitää huolta omien henkilötietojensa päivittämisestä.

Rekisterin hallinta ja tietojen käsittely voidaan ilman erillistä ilmoitusta ulkoistaa rekisterinpitäjän yhteistyökumppanille, joka on sitoutunut noudattamaan tätä rekisteriselostetta.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään mm. seuraavia tietoja asiakkaasta:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Asikkaan tekemien tilausten tiedot
  • Organisaation nimi ja y-tunnus
  • Yhteysloki

Myymälässämme henkilötietoja kerätään tarvittaessa kassajärjestelmäämme ja myös tallentavan kameravalvonnan avulla. Kameravalvonnalla pyrimme ehkäisemään näpistyksiä sekä ilmoittamaan mahdollisista rikoksista viranomaisille.

6. Sääntöjen mukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä sekä sivuston kävijäseurantatyökalusta, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja muista julkisista sekä maksuttomista että maksullisista lähteistä. Myymälässämme on myös tallentava kameravalvonta rikosten ehkäisemiseksi.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille lukuun ottamatta kohdassa 4 mainittua rekisterinpitäjän mahdollista yhteistyökumppania, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti ja turvallisesti. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Evästeet

Rekisterinpitäjän sivuilla käytetään evästeitä käyttökokemuksen kehittämiseksi. Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Se sisältää tietoja ja sitä käytetään mm. markkinointiin ja sivuston kehittämiseen. Evästeiden avulla kerätään tietoa sivujen käytöstä. Käyttäjän henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Käyttäjä voi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Rekisterinpitäjän ei takaa, että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen.

Yli 80 €:n ostokset ilman toimituskuluja

Toimitus alle 80€:n tilauksille alkaen 4,90€.

Turvalliset maksutavat

Laaja valikoima maksutapoja, kuten verkkopankki-, kortti-, mobiili- sekä osamaksu ja lasku.

Nopeat toimitukset

Klo 14 mennessä tilatut tilaukset lähetämme vielä saman päivän aikana, toimitusaika alkaen 1-2 arkipäivää.

14 päivän palautusoikeus

Ilmainen palautus. (Yli 50% alennettujen tuotteiden palautus 6,90€/lähetys.)

Suosituimmat haut

Ostoskorisi on tyhjä

Oma tili

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit